C/ Bolívia 239, 1r pis

COMPRA ONLINE

Quan trigarà a arribar la meva comanda?
En el cas dels articles en estoc, el període de lliurament de la comanda és de 48 hores en dies laborables. Els dies no laborables no computen en aquest termini estimat de lliurament. Per exemple, si una comanda es fa el divendres el dissabte i el diumenge no computen i es començarà a gestionar el dilluns (en el cas que aquest no sigui festiu). En alguns dels nostres productes la data de lliurament es superior. Si tens qualsevol dubte o consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@xiuxiu.cat
Quines formes de pagament hi ha disponibles?
- Targeta de dèbit o crèdit - Compte PayPal - Transferència bancària: BANC SABADELL: ES59 0081 0137 2700 0167 6474 (cal enviar comprovant per e-mail a info@xiuxiu.cat)
Puc demanar una factura d'una compra?
Si necessites factura de la teva comanda, si us plau, envia’ns les teves dades a través de info@xiuxiu.cat o formulari de contacte.
Puc recollir la comanda en algun punt de venta?
En cas que es vulgui recollir la comanda a les oficines de XiuXiu, cal enviar un correu a info@xiuxiu.cat.
Puc tornar o canviar el producte?
Sí, hi ha un termini de 15 dies per tal de fer les devolucions sempre i quan segueixin les condicions que es troben en l'AVÍS LEGAL de la nostra web.

VALORS XIUXIU

Quin paper emprem per les nostres postals XiuXiu?

Les postals XiuXiu estan fetes amb paper ecològic japonès, amb un mínim impacte mediambiental. L‘impacte mínim és un concepte que té com a objectiu evitar en gran quantitat la contaminació de la natura i el no-dany de la vegetació. Com el seu nom indica, impactar en el medi ambient el mínim possible.

Estem totalment a favor d’aquesta causa, així que volem que l’adquisició de les nostres matèries primeres estigui en concordança amb els nostres valors. La fabricació del paper prové 100% de boscos plantats amb la certificació per part de l’empresa subministradora, com la zona sostenible de Satoyama que treballa amb Hokuetsu Forest Co., Ltd. I així és com fem les nostres postals XiuXiu!

Quins són els nostres principis de comerç just?

El comerç just és una forma d’entendre el comerç en la qual, per sobre del lucre econòmic, es prima la relació entre productors i consu-midors. Aquesta forma alternativa de comerç està promoguda per diverses organitzacions no governamentals, per l’Organització de les Nacions Unides i per multitud de moviments socials.

Per a XiuXiu el comerç just és una forma de contribuir al desenvo-lupament econòmic de regions subdesenvolupades al sud-est asiàtic: Bangladesh, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Malàisia, etc.

Aquests principis de Comerç Just es resumeixen en 10 punts:

  1. Mà d’obra voluntària i en cap cas menor de l’edat legal per a treballar.
  2. Percepció d’un salari digne per part dels treballadors.
  3. Producció en jornades laborals que respecti les vacances i els períodes de descans.
  4. Promoció de polítiques de seguretat i prevenció de riscos laborals.
  5. Dret dels treballadors a associar-se i sindicar-se lliurement.
  6. Existència d’òrgans mixtos a les empreses on es respecta la veu dels treballadors.
  7. Reconeixement del dret dels treballadors a la negociació col·lectiva amb l’empresa.
  8. No discriminació dels treballadors per raó de sexe, raça, color de la pell, religió, etc.
  9. Respecte al medi ambient durant els processos de producció.
  10. Les empreses productores estan involucrades amb el desenvolupament social.