Un Sant Jordi diferent

Diada de Sant Jordi XiuXiu

Aquesta Diada de Sant Jordi no t’oblidis de la teva llibreria i floristeria de confiança

Des de XiuXiu volem felicitar-te aquesta Diada de Sant Jordi que, tot i que aquest any serà un xic diferent i no la podrem gaudir passejant pels nostres carrers, no deixa de ser un dia per recolzar la cultura i fer un gest d’amor.

Ara, que la majoria de nosaltres gaudeix de més temps lliure de l’habitual, els llibres ens ajuden a viatjar, a viure aventures sorprenents i a conèixer personatges trepidants i misteriosos. Ens ajuden a reflexionar i a aprendre, a formar-nos i entretindre’ns. 

És per això que, ara més que mai, volem agraïr als llibreters la tasca social i cultural que fan durant tot l’any i recolzar-los quan més ho necessiten, com en el Sant Jordi d’enguany. Volem recordar la importància de donar suport al comerç local comprant a les llibreries i floristeries del teu barri. Recorda que amb les tevés decisions de compra estàs emitint un vot per al model de consum i mediambient que vols, per això t’animem a que apostis per un comerç just, de proximitat i de qualitat.

Com hauràs vist, molts comerços s’han adaptat i a les mesures de confinament i serveixen comandes. En cas que la del teu barri no ho faci recorda anar-hi passat el confinament per agraïr-los-hi la seva tasca i ajudar-los a superar aquesta situació.

Tots junts matarem al drac!

A continuació et deixem un llistat de les nostres llibreries i les floristeries de confiança:

BARCELONA

Llibreries

Laie
Ona Llibres
Atzavara llibreria
Pebre Negre
Llibreria Fabre
Bolibloc
Llibreria Numància
Punt i apart
Llibreria La Gralla
Badallibres 
Llorens Llibres
Racó del llibre
Llibreria La Mulassa
Cal Rabell
El gat pelut
Llibreria Contijoch
Els quatre gats

Floristeries

Ventura Floristes
Floristeria S. Ventura
Flors Morera

TARRAGONA

Llibreria La Capona

LLEIDA

Llibreria Chalamanch

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *