L’ecologia dels parcs naturals és el que ho fa tot possible

Dia Europeu dels Parcs Naturals: com XiuXiu té cura de la natura i promou l’ecologia.

L’ecologia és un element clau en els nostres parcs naturals, però també un dels valors fonamentals de XiuXiu. La cura per la natura és vital en la feina que realitzem en el dia a dia. Així que un dia més ens volem sumar a aquesta batalla a favor del medi ambient. I difondre, plegats, la conscienciació envers el tema.

Com sempre, ens posem una mica en context. Aquesta commemoració va néixer a Suècia el 1840, després de prendre consciència sobre la importància dels recursos forestals. Des de llavors, es té la necessitat de difondre el coneixement i la pràctica de la cura pel medi ambient a llarg termini.

Avui volem parlar-vos dels beneficis dels arbres, de la funció que fan per a tots nosaltres. Perquè ells fan possible que XiuXiu pugui existir. Els arbres són els proveïdors dels records en paper que compartiu amb les persones estimades. Per tot això, avui us volem explicar com agraïm a la natura que tots nosaltres puguem rebre aquests records.

Postal Arbre de la Vida
Postal Arbre de la Vida

 

Les postals XiuXiu estan fetes amb paper ecològic japonès, amb un mínim impacte mediambiental.

Però, quin és aquest paper? XiuXiu treballa amb Paper Kishu, una organització japonesa que compta amb paper d’alta qualitat. També participa en pràctiques que donen prioritat al medi ambient. Per això ens agrada tant la seva filosofia: “volem una societat pròspera que mantingui una relació harmoniosa entre l’home i la natura”.

Dóna-li una ullada a l’últim informe corporatiu de Hokuetsu Kishu Paper (2016).

Paper d’impacte mínim

Per tot això, utilitza paper d’impacte mínim. L’”impacte mínim” té com a objectiu evitar en gran quantitat la contaminació de la natura. D’aquesta manera, es redueix el dany de la vegetació. Com el seu nom indica, impactar en el medi ambient el mínim possible.

Per a més informació sobre la política bàsica de la compra de matèries primeres.

Estem totalment a favor d’aquesta causa, així que volem que l’adquisició de les nostres matèries primeres estigui en concordança amb els nostres valors. La fabricació del paper prové 100% de boscos plantats amb la certificació per part de l’empresa subministradora, com la zona sostenible de Satoyama que treballa amb Hokuetsu Forest. I així és com fem les nostres postals XiuXiu!

Postal Arbbre de la Vida
Postal Arbre de la Vida

Detalls de la postal “Arbre de la Vida”

No sabem si creieu en el mite del llistat imprescindible de coses a fer abans de morir. Serien “tenir un fill, escriure un llibre i plantar un arbre”. Avui el canviem. Tenir fills o escriure llibres us ho deixem a vosaltres, però respectar un arbre està en mans de tots.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *