Compartir records és més addictiu que la xocolata…

Avui és el Dia mundial d’una de les coses més addictives del món… No, no és regalar milers de postals XiuXiu per a totes les ocasions, que també podria ser. És… el Dia Mundial de la Xocolata!

Un dia com avui, concretament l’any 1550, la xocolata va ser portada per primer cop des de Llatinoamèrica fins a Europa. I avui commemorem poder gaudir d’aquest deliciós menjar. I podeu ser més o menys fanàtics d’ella, però el que és indiscutible és la quantitat de beneficis que té… Així que no ens estranya que sigui tan summament addictiu.

Però parlant d’addiccions (que avui ens les permetrem), us explicarem el que és addictiu de veritat: compartir el temps amb les persones que més estimem, el temps en què ens ajuntem i expliquem com ha anat el nostre dia, setmana, inclús el nostre últim mes. També ho és poder compartir les rialles i els plors. En definitiva, som addictes a estar feliços, a estar rodejats de persones que ens provoquen sensacions positives. I això només són capaços de proporcionar-nos-ho les persones a les quals, sense anar més lluny, som addictes.

Si ho penseu en fred, aquesta addicció ve del plaer. Així que sí, estimar i sentir-nos estimats és com consumir xocolata, però d’aquesta manera només t’omples de vivències, experiències, emocions… i molts records. Perquè sí, perquè això són records que més endavant tornareu a compartir quan tornin a sortir en una bona conversa, pistes que t’expliquen com són aquestes persones, que et delaten què teniu en comú. Moments que en definitiva, es converteixen en records.

No trobareu enlloc addiccions més bones que aquestes. Així que avui us animem a dues coses, la primera és compartir una bona tauleta de xocolata amb qui vosaltres decidiu, i la següent és que li xiuxiuegeu el bé que senta passar una estona en companyia d’aquesta persona. No deixis per demà el que puguis xiuxiuejar avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *