Estem a la Lluna… i els nostres gats gaudeixen d’ella

Es passa gairebé 15 hores amb nosaltres, a quasi 364 km i ens ha acompanyat en algunes de les nits més especials de les nostres vides… Feliç Dia Mundial de la Lluna!

Avui s’ho dediquem perquè tal dia com avui fa 48 anys que el primer home va trepitjar la lluna. Aquesta va ser una gran fita, i com tot avança, a XiuXiu ens hem posat endevins i creiem que els pròxims a trepitjar-la seran els gatets de XiuXiu.

Us volem presentar la Trufi, el Gínjol i la Penny. Els hi dediquem aquesta postal “El gat i la lluna perquè els tres són grans amants de la Lluna. Sempre que poden surten al balcó i la contemplen fins que aquesta torna a amagar-se.

La Trufi

Amb només 3 setmanes

La Penny i el Gínjol

De bon matí mirant els ocells

I us sona això que la Lluna ens influencia en els nostres estats d’ànims i en les nostres emocions? Doncs ho hem pogut viure en les nostres pròpies carns. Aquests dies, hem contemplat la Lluna amb els gatets que us acabem de presentar i hem tingut l’oportunitat de gaudir de bons moments de tranquil·litat, admirant aquest gran astre. Però aquí va el descobriment: diuen que si la Lluna és capaç de controlar tant les nostres emocions, sentiments i desitjos és perquè estem fets majoritàriament d’aigua. I pensem-ho així. Si la Lluna afecta tant a la marea, per què no ens hauria d’afectar a nosaltres si estem fets de la mateixa matèria? Però no cada dia ho fa de la mateixa manera. Us presentem les quatre fases en què la Lluna és capaç d’influir-nos:

1- Lluna nova / Quart creixent: 

Durant aquesta fase ens tornem més emocionals, més receptius a compartir els nostres moments en companyia. Gaudim de les activitats amb molta més energia per compartir moments amb qui estimem. Per això us animem a aprofitar aquesta època per regalar-li una postal d’amor a aquella persona que està amb tu dia rere dia o gaudir d’un dia sencer passejant per la ciutat amb els amics.

2- Quart creixent / Lluna plena:

És la fase en la qual tindràs més creativitat (i això ens encanta!). Per això creiem que és un bon moment per prendre’t les coses amb calma, gaudir de la solitud i des de XiuXiu, us animem que inicieu nous projectes (o continueu amb aquells que havíeu deixat oblidats) o comenceu aquella sèrie que tantes ganes teníeu de veure i no trobàveu el moment.

3- Lluna plena / Quart minvant:

Aquesta és l’època que millor t’ho passaràs. T’involucres més en activitats relacionades amb la natura, que produeixen molts estímuls i experiències, sempre acompanyat de qui més estimes. Així que no cal dir que és el moment perfecte per gaudir de tota la quantitat d’espais naturals que tenim a Catalunya.

Veure: Tenim Catalunya plena d’arbres de vida!

4- Quart minvant / Lluna nova:

Després de la inspiració i tota la creativitat que hem tingut en les fases anteriors, aquesta és la de descansar. Així que pren-te-les com un cap de setmana, gaudeix de la família i de la vida en general. I insta que els altres ho facin també. Així que, agafeu al vostre animal i a contemplar la Lluna!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *