Saps qui més és capaç de crear records? t’ho diem amb música!

Edmon tocant musica per XiuXiu

21 de juny: s’acaben les classes i ho celebrem amb molt ritme! Per què? Doncs perquè… avui és el Dia Internacional de la Música.

Des de 1985, la Unió Europea celebra una jornada destinada a l’intercanvi cultural entre els territoris a través de la música. 

Aquest art que ordena els sons, és vital! I Com les postals XiuXiu, crea records! Mentre que nosaltres els plasmem en paper, la música ho fa amb la seva melodia. Els records evoquen sensacions, moments del passat i les persones més especials.

EDMON, CAÇADOR D’OPORTUNITATS

Amb qui tenim molts bons records (i un millor present) és amb l’Edmon Bosch, el caçador d’oportunitats de XiuXiu, que n’ha trobat una de molt valuosa i vol compartir-la amb tots nosaltres: la música. L’Edmon és violoncel·lista professional i director de FacturaMúsica, un projecte sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a diverses iniciatives musicals, finançant obra social vinculada a la música. FacturaMúsica és un altre dels projectes que demostren que XiuXiu compta amb persones apassionades, sempre desitjoses d’oportunitats i que creuen en les persones.

Edmon tocant musica per XiuXiu

Quan li vam preguntar què significava per a ell, va destacar la frase de la reconeguda flautista valenciana Magdalena Martínez: “la música és l’art més directe. Entra per l’oïda i va directe al cor.” Si això no és passió…

Com per l’Edmon, la música significa molt per a tots nosaltres. Ens ajuda a despertar aquells sentiments que a vegades crèiem amagats, els associem amb emocions i ens estimulen. Però tantes són les conseqüències que pot tenir en nosaltres? Els resultats d’uns estudis de Neurociència i Cognició Humana fets per l’Institut Max Planck de Leipzig (Alemanya), van demostrar que alguns malalts d’Alzhéimer no sabien reconèixer el seu nom. En canvi, sí que reconeixien les cançons que un cop els van emocionar. Aquesta és una molt bona forma d’evidenciar el poder que té la música en els nostre estat d’ànim.

Edmon tocant musica per XiuXiu

Des de XiuXiu us animem a emocionar-vos amb la música, a gaudir cada dia d’ella. Volem fer-vos sentir bé i crear records amb nosaltres, així que us deixem una peça meravellosa i us animem que comenceu ja a gaudir perquè, com deia Martínez, us arribi directe al cor.   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *