Ets mereixedor del Tron de Ferro? Posa’t a prova!

XiuXiu a tots!

Avui Dijous 25 de maig tornem a estar de celebració, perquè avui és… el Dia de l’Orgull Freak!!!

Estareu pensant: “si jo sóc freak cada dia de l’any”, però que se celebri avui és per una ocasió molt especial: aquest mateix dia, de l’any 1977 es va estrenar per primer cop la primera pel·lícula de la qual seria la saga més vista de la història.

Així que, feliç dia! I com també és el nostre dia, no volíem acabar-ho sense presentar-vos les postals XiuXiu més freaks

Però no només això… et volem posar a prova: Creus que ets mereixedor del Tron de Ferro? ⚔ Digues quantes d’aquestes 10 curiositats coneixies sobre Game of Thrones

1- Us imagineu els set regnes de Game of Thrones liderats per tortugues? Doncs les tortugues de Martin, l’autor de Game of Thrones van ser la inspiració per a la història. Dins del castell en miniatura de l’aquari, Martin fantasejava sobre les guerres que es declaraven les seves tortugues, perquè totes elles anaven morint.

2- Una temporada necessita aproximadament 3.000 vestits diferents. Gairebé res, eh?

3- La Reina Elisabeth va refusar asseure’s al Tron de Ferro perquè hi ha una llei que prohibeix asseure’s a un tron d’una regió diferent. I tu… t’atreveixes a seure’t al Tron XiuXiu?

4- Mai t’has preguntat què és tota aquella sang que sembla tan real? És salsa picant! I es necessiten vuit ampolles beeen grans per cada temporada.

5- I seguint amb la sang… recordeu el cor que es menja la Khaleesi per demostrar que el seu fill seria una persona forta? El que es va menjar realment va ser 3kg de llaminadura. Quin empatx!

6- Us enrecordeu de l’estimada de Talisa Maegyr, l’estimada Robb Stark? Doncs és el seu nom original és Talisa Maegyr… Us sona? Efectivament. És la néta del mític Charles Chaplin.

7- I de la Dama, el llop de Sansa Stark a la sèrie? Doncs li va agafar tant d’afecte el va adoptar a la vida real.  

8- Veig, veig… Què veus? L’espassa de Gandalf del Señor de los Anillos al Tron de Ferro. Sí, entre totes les espasses de plàstic que van haver de crear, hi trobem aquest gest de complicitat a una altra de les sagues que ha mobilitzat a les masses. La trobes en la nostra postal XiuXiu?

 

9- El famós “Hold the door” va ser motiu de disputa entre els fans. I és que… com van jugar amb aquest joc de paraules quan van trobar doblar la sèrie al castellà? Els dobladors van haver de recórrer a la paraula “portón” per fer una derivació que els ajudés a passar de la frase “Sujeta el portón” a “Hodor”. Serà veritat que l’idioma a vegades ens posa traves…

 

10- George R.R. Martin va enviar una carta a Jack Gleeson (Joffrey Lannister a la sèrie) en la que li deia: “Felicitats per la teva meravellosa actuació. Ara tothom t’odia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *